Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Tuesday, March 1, 2011

GeNg BeDaK SeJuK (GBS) ~~


salam satu malaysia..:)..dah lama x tulis entry dalam blog..so, nak mula cam beku pulak otak..lagi2..assignment masih lagi membelenggu diri..especially PBL 3..pening kepala den..@_@..haha..ok..masuk tajuk..geng bedak sejuk..tau bedak sejuk tu ape?

Kalau x tau..ni la bedak sejuk..

nak pakai macam mana?pun xtau juga ke?

Pakai camni boleh..

Macam gini pun lagi boleh..
comel kan??..suka hati nak tepek kat muka ke..nak tepek kat seluruh badan pun xde orang nak marah..kan3..tengok budak kecik kat atas..relex je..pic anak sape aq curik ni..pinjam jap eh..^_^..haha..

eh, tengok~ dah start merepek xde faedah..saje je..kan dah kata..otak beku..tengah nak cairkan la ni..


yeye!!let start our story..


sedang sedap2 menikmati ice blog kat KAB..
dapat mesej best..
"geng bedak sejuk.....bla3"
aik..salah send ke pe?

geng bedak sejuk?
siapakah?..aq ke?musykil ni..
ira dah gelak..
walawey..
team futsal la lina..
yeke?..asal aq baru tau..lambat betul la..
aq rasa, aq kot orang last yang tau nama team sendiri ni..
dah tau,mau tercekik aq dengan bubble tu..rasa cam tertelan katak hidup pun ada..krok!!..krok!!..krokkk!!..
xhabis gelak lagi even dah kat dalam bus nak balik KHAR..masih teringat2 lagi..geli hati dengan nama tu..

"GENG BEDAK SEJUK"
singkatan "GBS"
perghh..feminin giler..
walawey..meletop jap rasa..haha..

dah tau nak ada perlawanan..kitaorang ni yang dah terang lagi bersuluh seseorang yang kaki bangku..
makanya..kami perlu practise la..belajar sepak bola..
pagi2 ahad..x pernah2nya nak turun exercise..keajaiban berlaku..kitaorang turun..
terbaik la beb..
nangis syahdu lemak2 aq yang selama ni dah diternak dengan jayanya..
erkk~~ada lemak ke?haha


see..kitaorang belajar tendang2..
coach yang tegas tengah perhatikan kitaorang..
garang tau!!

bersemangat aishah..

ayyyyah!! belajar tahan bola..
al maklumlah kami kan GBS ..
"Geng Baru Study"
aik..suka hati aq bagi nama baru..huhu

Negaraku~

tengah syok2 main tendang2 bola..tetibe je lagu Negaraku berkumandang..
aik..pepagi lagi dah pasang..automatik kitaorang berdiri tegak cam tiang..hormat!!
Geng Budak Smart..suka hati aq lagi..
apapun negara didahulukan..huhu..


pepetang jumaat & sabtu latihan lagi..
seronok pulak rasa..
ahad..masanya telah tiba..
meh berkenalan dengan ahli GENG BEDAK SEJUK dulu..

ni la Aishah..tengok action pun dah tau pe keje dy..
jadi goal keeper..tangkas giler dy capai bola..kawal bola xmo bagi pihak lawan bolos..

ni Adah..penjaring bola pertama untuk team ni untuk game yang ke-3..

ni pulak Zu..penjaring bola game ke-3..pengepit bola terbaik..

ni Lin..ternganga sikit mulut tengok dy sepak bola..dy sepak best..teruja tengok!

next ni..Ira..bab tendang bola jauh..pas kat dy..hehe

next lagi..ni Aslah..kaki cam ada gam!..pandai je lekat bola kat kaki..x kasi pihak lawan curik..haha

okey..yang ni Nabilah..suka sepak bola kaki capai tahap 90 degree..huhu

last sekali..ntah sape..x pasti la..yang dy tau nak tahan bola,tapi asyik boloskan bola tu je..terlebih action sudah..hehe..

okey..dah cukup dah introduce..
mirmo..mirmo..mirmo zibang!!
chinnngggg...

kami bergabung!!
"GENG BEDAK SEJUK"

meh tengok aksi-aksi pada hari kejadian okey!

Aksi merebut bola..

teringat aksi tengah-tengah main..memandangkan semangat tengah berkobar-kobar..x perasankan goal keeper..konon nak defend bola pihak lawan la dari  masuk goal..tapi terlebih action suda..pegi kepit kepala aishah yang excited nak rampas bola dengan kaki aq ni..sorry sya..x sengaja k..terganas pulak..huhu

KEjar!!

excited dyorang kejar mengejar..sebijik bola kena perut..aduss!!..senak terasa..dari lapo terus kenyang..power giler penangan bola tu rupanya..

Practise bola tonjol nampak..

satu lagi kes..aksi goal keeper baling bola dengan berapinya..tanpa sedar..terkena kepala zu..cenoneng dah zu @_@ macam ni..hehe..dah main tonjol2 bola pulak jadinya..huhu..

nabila : ishh...berdebar je rasa ni..cam nak gugur jantung  [sambil pegang jantung dy]
ira : cool la..buat2 tau je..

Go GBS!!
bersemangat!


okey..dah penat main..pancit rasa..kurang stamina..hehe
lepas dah 3 games..
1st game...kalah 0-3..almaklumlah..masih belajar..xpe..xputus asa..
2nd game..seri sudah..so cam puas hati r..x de r bola pihak lawan bolos  goal..
3rd game..last..enjoy2 sudah..dah tau x pegi final..heppy je muka..dengan ketidakpercayaan itu..kami bolos 3 bola di gawang pihak lawan..wakaka..suka2..

Cheese!!

ok..games kitaorang dah habis..menang kalah kitaorang x kisah dah..yang pasti enjoy!!
bak kata dyorang..kalau kalah-kalah pun..jangan kalah teruk..
so, kitorang dah buktikan..x teruk la..
penat~.. tu je la yang dapat diungkapkan..
majlis penutup, aq & ira terpaksa balik dulu..mau pegi Stadium Proton City pulak untuk perbarisan KEJORA..huhu..

ENJOY..release stress..tu yang dapat rasa..
pesanan buat GBS & coach..thanks korang sume.. 
kami bawa semangat AT48!!
dah habis dah story GBS ni..meh chicken dance sesame..
music plezz...
ENJOY!

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment