Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Friday, November 12, 2010

Aku , MySis dAn UpSi..

mula2 cool lagi la..masih boleh fikir2 nk amik subject ape semester depan..yang pasti mesti ada geng dalam 1 group tu..tu yang pakat dengan Intan Nurazlin (kembar kat UPSI) amik same group..

ok..dah settle buat 4 backup jadual untuk semester depan..happy la..lalala~~
tinggal tunggu nak daftar subject tu je..

ready dah kat depan laptop ni nk daftar subject..tp line pulak xde..huhu..dugaan betul..
so,kena buat esok la nampaknya...lalala~~

malam 10-11-2010..masih nyenyak lagi tido..x hirau lagi dah pasal daftar subject..coz ingat..esok masih ada..then..sampai pagi sedap tido tanpa gangguan..huhu

pagi 10-11-2010..mulakan pagi dengan ceria..padahal hati cuak..mana xnye mesti member2 lain dah settle daftar subject..tp rupanya..xsettle jg..

adoi..camne ni..so,bukak la laptop..mengonline kat www.mysis.upsi.edu.my..
loading.............~~~~~lamanya...sabar lagi..

agak2 dah lama bertapa kat depan laptop ni..mula la buat muka tempe..ish2..madah loading je..bile nak masuk..sabar lagi~~

penat r dah tunggu..bosan~~nampak phone..call la abang sayang  abah & mak tersayang..bual dengan mak abah..luah geram..mak abah juga yang kena dengar..minta la doa dyorg biar cepat settle..

then,dengan excitednye..sambung la tengok laman tadi..ada perubahan ke x..mana tau dah boleh masuk..mudah2an ok dah..

aaarrrgggghhhh!!!pe ni xdapat masuk2 lagi..adoyai..bikin panas je..

xpe la..sabar kan separuh dari iman..so pe lagi..amik la buku..nak membaca..kononnya baca la..tp..

apa ni..satu ape pun x masuk kepala..haha~~asyik teringat nak daftar subject tu je..hurrmm~~
camne nk focus ni..

xboleh jadi ni..study x masuk2..daftar subject pun xmasuk2 jg..kacau orang sedap ni..haha~~
kat otak ada plan jahat..haha~~toleh kiri~toleh kanan..yah..ada mangsa..haha~

maaf ye budak kecik..so,pe lagi..nyakat anak sedara..
melalak budak tu dibuatnya..huhu~~settle..dah nangis..tinggal.. malas nak layan..haha~

tengok lagi..xmasuk lagi..reload dah banyak kali..bosan~~dancing2..giler betul..yeah..release sikit tension+giler..

bila dah berlarutan sampai malam..sapa x penat..lepak..tadi boleh tahan lagi..now..macam nak give-up..tapi..ada penguat semangat..so,masih bersabar lagi..

punya sabar menunggu..sampai tertido2 depan laptop..sabar~~last2..sampai pagi juga..masuk arini dah 3 hari laptop x off...asyik sleep macam cik tuan dy ni..

harini 11-11-2010..lepas mandi..sejuk~~segar~~semua rasa ada..
then,ngadap laptop lagi..tengok apa perubahan..

berharap sangat harini ok..dapat masuk...excited dah ni..

hurrrmm~~nape x boleh lagi ni..xpe..sabar~~

penat tunggu..nape masih xboleh..dan x boleh..sabar lagi~~

adoyai..sakit dah pinggang ni..duduk lagi lama dari biasa..~~

penat!!xsanggup dah nak ngadap benda ni..menghabiskan masa betul~~
ceh,tau menghabiskan masa..selama ni kalau on9 FB..tahan je..huhu..padan dengan muka aku..

dah xtahan..cam nak nangis je..ya Allah nape macam ni..mak~~abah~~..hmmm..

Oops!Google chrome cannot connect to mysis.upsi.edu.my
tidak!!!!

sampai satu tahap...x boleh sabar dah..aarrrgghh..geram!!geram~~~

semua orang kena marah time ni..haha...jadi drakulalalala jap..cam hantu nyang rapik  hulk pun ada..tapi..xde sapa pun kena marah sebenarnya..coz xde sape kat rumah ni ,sume g keje..kakak??dy nak layankan budak tengah giler baik camni..xpayah la..

muka masih tegang..cam zombie pun ada..kalau intan ada kat sebelah..memang confirm kena hentam dengan dy..coz buat muka tegang..huhu~

hurmmm.arini dah bape jam duduk cni..dah tenang ckit x marah2 dah..coz..td tengah sedap2 tgk2 Fb..ada la member (jiehah ishak) upload pic ni..never ever ever give up..so,x mo r give up,give up..rasa sejuk sikit otak..xpe..sikit je ni dugaan..sabar ea..


last sekali..xde benda pun..juz story pasal nak register subject ni je..buat member2 upsi semua especially rakan2 AT48, housemate 1-6-2 , rakan ECXO & PRD..meh la kita same2 bersabar ye..sekian sahaja... 

5 comments:

  1. glad to kn0w that lina is still mcm dulu2 lg...;)edi da bole bayangkn keadaan lina camne...tetibe teringat time kat mtrx dlu..miss th0se moments b4..huhu..
    ape2 pon, gud luck in rgistring ur c0urses k...edi pon tensen same asik x dpt ms0k jek...sm0ga kt dpt ape yg kt nak... ;)

    ReplyDelete
  2. (^_^) keep up the good work... aku jalan2 cari benda nak baca..

    ReplyDelete
  3. mysis darab sipot~
    mysis sipot~
    lalalalala~ huh!

    ReplyDelete
  4. cikgu moon & miss luqluq : sabar k..sipot~makan nasi goreng seasipot sedap..huhu..papepun kena kontrol geram ni coz sik kena kick..
    heidi : i'm always me..xkan berubah..dulu hingga kini..cuma hope dapat berubah pada yg lebih baik lagi..miss tOo~~
    hanafi : thanks 4 d comment=)

    ReplyDelete