Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Friday, November 19, 2010

TagGed qUesTioNs~~

Soalan yg ditag oleh intan luqluq <3 chotchet a.k.a kembar kat UPSI..


1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
benda ea..of coz la handphone & my laptoP..xde dy susah hidup..:)

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?

bagasi baru yang lagi besar punye!!..senang nk angkut harta benda kat KHAR bawa balik johor..xyah susah2 angkat beg RM* cam aritu..patah bahu dey..=P

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nnti?
kat rumah sudah la..huh?xmuat?dewan depan rumah pun ada xkan nk buat perhiasan kan..huhu..tema,biasa2 je...tp colour..nk warne coklat2 cantik(xdapat nk explain dgn kata2) @ ungu inner shine..huhu

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
hurmm..masih xjumpa jawapan..

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
kekasih ea?kekasih a.k.a suami..nak mencintai dy selamanya..insyaALLAH..

6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
hurrmm..dalam mimpi kot..huhu:)

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
Novel "Andai Itu Takdirnya" karya Siti Rosmizah

8. Apakah nama penuh korang?
LINA HAMIZAH BINTI RAHMAD :)
 
9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
mak la..semua cite confirm roger kat mak dulu..soal hati,jantung,etc..t dapat semua green light..abah mesra time call je..coz kalau depan mata segan..huhu

10. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang

orang ea??kalau makhluk asing boleh x??huhu..ramai la..x boleh nk tag nama sorg2..tp ada satu je special..apa dy.."seseorang yg tulang rusuknya ada pada sy sekarang"..cepat2 cek..agakk2 sape pemilik tulang rusuk tu..huhu;)

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
kat KHAR basuh sendiri,tp kalau dah banyak sgt mesin jela..hehe..kat rumah??mesin ada..rosak kang kalau x guna..huhu

12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
Mekah..InsyaALLAH 1 hari nanti..dan "....."..
 
13. Pilih salah satu, peluk atau cium?

*secret*..haha

14.3 tentang orang yang tag korang?..
*kenal 1st time : duduk sebelah2 kat SITC..masuk harini 18-11-2010 adalah hari ke 137 kitaorg mengenali & mengetahui..hope kekal hingga ke akhirnya~InsyaALLAH..
*kembar kat UPSI..g mana2 semua dengan dy..sahabat susah senang..memahami sy..baik..
*susah nk senyum,tp lau dy dah buat giler..mmg confirm sy turut giler~~haha.

15. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
Handphone,laptop,spek a.k.a mata kedua,jam tangan,koleksi buku2 kesayangan..


16. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
Suaraku Berharap (Hijau Daun), Cinta Dalam Hati(Ungu), Cinta Terakhir (Aiman), Seadanya Aku (Nubhan), I'm Here Without You (3 Doors Down)
*sesaje layan jiwa2..huhu

17. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
30 Mei 1991..kat KMJ..1st time ada member disisi..mean classmate..b4 ni time birthday confirm cuti sekolah..time birthday ni jg ada orang merajuk dengan saya..sapa?sayang saya..huhu

18. 5 orang blogger yang korang nk tag
Aini, Syazmil, Kak Aisya, Kak Ana, Kak Mardhiah..

19.cerita sikit bloger yang pertama korang tag.
* Nurul Aini Nasir
* bestfriend @ MRSM Batu Pahat..
* dah x single :)

p/s: pada blogger yg ditag namanya tu..kalau nak jawab cuma copy paste soalan..jwpn saya nanti delete je.. k selamat menjawab..hehe ^_^

2 comments: