Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Wednesday, November 24, 2010

BaPa giGiT tEliNga aNak~~

Ggggrrrrrr~~Aaaarrrrggghhhhh!!!

cuba bayangkan baby nangis kena gigit  camne
21-11-2010, sambil2 tunggu meeting nak mula…pegi la rajin2kan diri ni baca surat khabar..tapi bukan surat khabar harini punya..semalam kepada semalam kepada semalam punyer..bila punya? akhbar Berita Harian hari Khamis bertarikh 14-11-2010 yang punye..huhu..xde beli paper masa tu kan..so, layanla..perhati satu2 artikel dalam paper tu..agak2 best story dy, lama la ngadap..ada cite pasal lantai sekolah runtuh..pasal budak makan tonik tenaga, then melecur satu badan and etc..kalau nak cerita kat sini memang confirm bakal jadi esei lebih 3000 patah perkataan kang..huhu..sebenarnya bukan tu yang nak distorykan..tu sekadar selingan je..juz nak kasi overview.. sambung balik cite…selak2 menyelak ni..selak dari satu helaian ke satu helaian..sampai la kat satu story ni..tajuk dy ni pun dah boleh buat hati ni nak tergelak..sebab apa “BAPA GIGIT TELINGA ANAK KENA 40 BULAN"..haha..pe kes?tajuk cam tergantung..kena apa?kena gantung??kena penjara??kena dera???lanjutkan lagi..tapi bukan pasal  “kena“ tu yang jadi tanda tanya sebenarnya..yang jadi tanda tanya kat otak ni ialah..ape jenis bapak la gigit telinga anak..haha..xcukup makan ea..cam sengal pun ada..tp relex la..jangan sengalkan orang x pasal2 kan..so,baca la story tu lagi..rupanya, sorang bapa ni gigit telinga anak dy yang baru je umur 3 bulan..bukan sebab nak bergurau ke ape..tp sebab geram & tension selepas bertengkar dengan isteri dy..ok..macam pelik..bertengkar dengan isteri,anak yang kena..adoyai..bapak2..tp x stop sampai situ je..ada lagi…pertengkaran berlaku berpunca daripada masalah isteri x dengar kehendak dy yang minta tolong tuangkan air dalam botol..alahai..pasal tu je kot..haha..senget betul punya bapak.. tuang sendiri xboleh ea..masalah sangat ke..pasal x nak tuang air + geram & tension isteri x ikut kehendak + gigit telinga anak = dapat bahagian penjara 40 bulan.. nah, kan dah dapat bahagian..haha..eh,sorry bukan nak gelak..tapi mmg patut kena gelak..kesian baby tu..bapak tu umur muda lagi, 25 je baru..tapi cam x matang..solution yang pendek akal betul..tak pasal2 kena penjara.. balik rumah story kat housemate & roommate..agak kena gelak lagi la “bapa’’ tu.. dah full stops..puas gelak..so,moral of the story : fikir2kan lah kesannya sebelum membuat sesuatu tindakan tu ye, even remeh mana pun..
P/s : story ni buat housemate saya takut nak kahwin ok!

2 comments:

  1. hahahahaha..
    sengal tol 'bapa' tu..

    ReplyDelete
  2. agak la..intan t kalau tension2 jangan gigit telinga anak juga sudah la k..huhu

    ReplyDelete