Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Saturday, October 8, 2011

Selamat Pengantin Baru Abangku ~

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..

Sekadar sebuah coretan ~

Arghh..Xleh tahan..Sob2x!

Rasa nak terbangkan diri ke kota tinggi terus..

Intai2 keadaan rumah dari jauh~ Tengok dari google map pun jadilah..

Nampak bumbung rumah je...Hurmm~...Siap nampak kanopi dah terpasang kat depan rumah..mesti meriah kat sana.. Hurm :(

Sedihnya..Masih disini keseorangan..Adik beradik yang lain dah pakat kumpul..

Baru lepas kuiz Multivariable Calculus..Ntah ditenyeh ape je kat paper tu tadi..pasrah la..Hurmm..

Tadi,tengah menjawab,x sedar air mata meleleh..Haish! Main emosi betul lah..Awatnya x nak berenti air mata ni...Bukan nak membantu..Makin mengembangkan paper quiz tu adalah..

Habis kelas..Xde feeling nak tegur orang lain dah..Layan perasaan~Phone sentiasa genggam~

Call abang,adik,kakak,semua call..

Dengar suara abang angkat call,lidah jadi kelu..Tetibe melalak kat depan bas~ Aish! Buat malu je!

Mandilah handset dengan air mata ~ Buruk bebenor~ Last2 sampai abang tenangkan..Hurm..

Dah sampai rumah.. Bedal bakso semangkuk + 2 blueberry tart + sebungkus kerepek pisang <== Beli kat KHAR town.. Lepas tu.. Baring seperti diatas..

Sedap2 melanding tanpa gangguan..Tup2 ada semangat datang dengan TETIBE..Alahai..Esok balik! Ape nak sedih.. :)..

Ape tunggu lagi..berkemas untuk balik~~ Lalalala~ Ntah yang nak dikemas pun xtau hape benda..

So,buat abang saya, Mohd Sukri dan kakak ipar baru, Nor Suhanah..
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
Semoga masjid yang dibina berkekalan hingga ke akhirnya..~

Aishman~ Lupe! Hadiah xbeli lagi..Xde idea nak kasi ape..Any idea?Meh share..

Ahakz!..Dah habis dah pun..Hanya secebis entry ringkas..Okay..Mau out..ada group discussion jap lagi..

p/s : Esok balik kota tinggi..doakan saya selamat sepanjang perjalanan & sampai ke destinasi yang dituju :)

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment