Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Friday, October 28, 2011

CrEdiT To My FrieNd :)


Assalamualaikum w.b.t dan selamat semua :)

Mood cuti memang dah lama wujud.. Tapi diri ni je yang x balik Johor.. Bukan tak rindu tapi assignment melambak mengalahkan gunung lambak. Tambah lagi, semua subject pakat nak ada mid term test lepas cuti Deepavali ni.. So, makin banyak alasan la untuk tidak balik.. Takpe! Cuti raya haji t balik puas2.. (sedapkan hati je =P )..

Okey, nak jadikan story yang tersangat sadis.. Petang aritu tengah excited nak sambung siapkan assignment yang melambak tu..Tetibe..


Aww~ Terkejut BERUK kau! Semua folder kat dalam pendrive jadi short cut..Adoyai..ape sudah jadi.. Mana nak kaut.. dah la lupa nak buat copy.. Ish! selama ni tak lupa asal time x buat copy la jadi macam2.. Menitis air mata terharu beb melihat semua folder x boleh bukak.. Mati kutu seketika ~ Try cabut pendrive, then pasang balik..masih sama..ape kes ni..wawawawa~~

Memandangkan time tu FB on, YM on, Skype on..So minta tolong pada insan2 yang ada kat situ..Alhamdulillah..Kebetulan salah sorg member kat matrik yang pakar tentang hal2 camni appear on9.. Memandangkan yang lain xde respon time tu.. So,chot chet bercerita ape masalah problemnye..dan dy pun cuba,try dan test (ayat HEP =P).. Ntah hape dy buat..Amazingnye..Dy boleh solve dari jauh..Wow~ kagum jaP! Tup2~ Sedar.. dah wujud semula semua folder2 yang penting ngalahkan menteri tu.. Cayalah! Last2 dy format terus pendrive kasi clean & clear tanpa setitik noda~ pewit =P

Mesti fikir benda senang pun x tau buat kan.. Memang xtau pun~ So, kalau xtau xpayah buat2 tau kan..*jujurnya! huk3..Ish..dah2 nak stop..Karang merepek ntah ape2..Ape2 pun thanks bebanyak to Shazmil Zahri ==> my friend merangkap ex-praktikum kat KMJ dulu.. Alhamdulillah.. Dah jumpakan semula folder penting2 tu semua.. Kalau tak mau pengsan nak memerah idea semula nak siapkan assignment tu.. Last but not least, tak terlambat lagi kan nak wish Happy Deepavali pada mereka yang menyambutnya.. Peace ^_^v..


Sekian...Wassalam ~

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment