Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Tuesday, October 11, 2011

SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..

Alamak..dah pukul 9:46 pm..baru terperasan segmen ni ~
Cepat-cepat pecut menaip sebelum angka 10:00 pm menjelmakan diri!! huhu
kenapa kena rushing? sebab tarikh tutup sampai pukul 10:00 pm malam ni sahaja..
jadi..apa tunggu lagi..jom join sesame kawan-kawan..
pada sesape yang nak join..meh klik gambar kat bawah ni ye :)


1.Buat entri dan letakkan header SKYTECH BELOG dan linkkan ke entri ni...
2.Buat satu entri yang bertajuk "SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"
3.Tu je...mudah kan..? Entri siap..? Tinggalkan URL entri korang kat ruangan komen ni...
4.Follow blog ni kalau suka...nak LIKE fanpage pun boleh...hee...
5.Bila segmen ni tutup...? Pukul 10 malam ni 10 Oktober 2011...

Sekian :)


4 comments:

  1. jom kenal2...dari segmen ni jugak no 100..;)

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
    salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
    jowm laa singgah blog eyryn !

    ReplyDelete
  3. :)
    mulakan hari dengan senyuman
    semoga terjalin akrab persahabatan

    ReplyDelete
  4. @Arulchelsea : wow..cantik no ke 100..saya sebelum awak..hehe..selamat berkenalan kawan :)
    @eyryn : wah..cantik dah header tu..purple love2 <3 :)..salam perkenalan juga..thanks follow :)
    @AzatLazat : dah senyum berjuta milion2 arini..hehe..salam sahabat :)

    ReplyDelete