Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Sunday, April 10, 2011

AlhaMduLiLLah~


Alhamdulillah..syukur pada ilahi..masih berpeluang nak mencuri masa untuk updated blog ni..rasa dah bersawang pun ada..minggu-minggu akhir sebelum menutup tirai semester 2 ni sangat-sangat la mencabar minda..dugaan banyak betul..sehingga rasa tak termampu nak menanggungnya..okey!cukup la tu mukadimah dy..

Niat hati nak balik dah tercapai!walaupun rasa banyak betul dugaan yang datang macam nak menghalang diri daripada balik..siap boleh senaraikan dengan intan..class yang patutnya xde next week, wujud pulak..aishh..baru nak balik lelame..xpela..pastu..dapat memo dari lecturer..assignment advanced calculus dy x dapat lagi..ayo!lagi satu problem..mana hilang dey..dah hantar dah..siap cukup saksi lagi..hmm..so,terpaksa la buat balik semula..dalam buzy2 tu siapkan..hantar..xpe..dugaan..then,aktiviti biro..majlis hari keluarga..tup3..dapat bahagian ketua protokol..hurmm..mencabar sikit..camne nak balik ni..nak balik juga!so,settlekan keje!..buat member-member..maaf x dapat menjoinkan diri ini..

Balik kali ni macam bidang terjun..main sumbat je apa yang dapat kaut..bas pukul 1.30 petang..1.15petang masih ngadap assignment..ikutkan hati time tu,nak cancel dari balik..tapi..tiket dah beli..mak abah pun dah tunggu..so,angkut la beg turun bawah..ishh..ingat beg ringan..berat! :P yela nak clearkan barang-barang la katakan..

Sampai kl xtau pukul bape..naik train pun melayang je..nasib pakai sandal je..cam xde nyawa ye..mana kekuatan saya :(..rindu!!..balik kali ni memang sempoi la..sampai TBS..encik mana ntah tahan laluan..ayo!pe kes!nak kasi speech?okey!memandangkan penat..duduk r sekejap..dengar je r ape yang dy nak cakapkan.."asal sorang ni cam sedih je".."suka minum air 100plus, demam ke?"..eh,berkata-kata pulak encik ni..lebih! kira ok r nak dengar kan...suka hati r nak buat muka tempe ke pe..nak suka minum air ape..tawaran encik baik punya! tapi sorry r encik, sekarang kami dah tak percaya baik manusia dah..nak try kad bank kami..helo!..kena sedut duit kami x pasal-pasal..okey!dah penat.."maaf la encik..kami x berminat la..thanks k.."chaw!..

Waa...teruja jap..1st time sampai TBS..cam airport pun ada..teruja sikit..ngeh3..beg?berat giler!..tanya-tanya security..x tanya sesat jalan..jangan berlagak bijak kalau xtau..kena ngaku..ngeh3..sempat lagi cakap dengan security tu pasal troli..

Security : dik..beg tu..angkat pakai troli la..ada kat pintu depan tu..amik la..
Aq : ada troli eh..yeke..xtau pun..troli cam kat pasar tu ke?
Security : ape troli kat pasar..upgrade sikit..amik je..
Aq : owh..okey! thanks!
* xamik pun troli tu..beg satu je nak troli2 segala..buat segan! huhu..

Misi : cari surau, toilet n makanan ~

Kaki memang dah terasa sakit dari tadi..tengok..mak aii..lebam dah betis..xpela..kalau nak balik memang semua anggota badan ni terdera dengan tuannya..sabar je eh..pukul 6 sharp..naik bus..akhirnya..penyeksaan selesai..xpayah angkat beg lagi..huhu..^_^.. 

Sampai kota pukul 10 malam..xde sapa tunggu lagi..sadisnya..phone memang buat hal je..memang tahap nak masuk muzium negara la tu dah..xpe2..t balik daftar masuk muzium eh *melalut!..yes! abang & adik sampai juga akhirnya..20 minit gak menunggu..thanks intan & family masih setia temankan..sampaikan siap nak hantar balik..eh, xsempat pulak..:)..

Cam biasa..sampai rumah..mesti kena ngutuk dengan abang.."tiap kali balik beg berat macam bawak batu..".."seludup batu ke pe dik?"aik..ingat penyeludup ke ape.. :P..malas nak layan..makan!

Now, settle dah register course untuk semester depan..alhamdulillah..x banyak masalah cam sebelum-sebelum ni..sampai 3/4 hari nak setlle...tapi kali ni 50 minit je..:)

bukti telah meng"add"

jadual semester depan

Okey! alhamdulillah..just wait untuk balik kota semula..xsempat berbual dengan mak abah lagi tadi..selesai..sekian..:)

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment