Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Wednesday, December 22, 2010

TagGed qUesTioNs laGi lOrH~~


Ok..kena tag lagi..actually,dah lama dah kena tag ni..tapi baru sempat nak jawab..kali ni kena tag dengan rodentia rattus a.k.a Abang Hilal..nak tau siapakah beliau? Pengurus Rakan EXCO merangkap my bos la.. :)

1.nama blog dan why name tuh dipilih?
SeAdaNya Aku...sebab ape pilih ea..hurrmm..sebab nak pilih la..hehe..xde special pe pun..juz menggambarkan tentang diri sendiri yang nak orang lain terima kita seadanya kita.. J

2.nama URL blog dan mane dtg idea tuh?
MissErudite.blogspot.com...actually x ada kaitan pun dengan nama sebenar..idea tu datang bila terpandang tulisan “ERUDITE” kat baju someone..dalam hati...NICE! so, google r maksud dy..baru tau..ERUDITE stand for terpelajar, berilmu, ilmiah..then word tu sekaligus jadi sumber inspirasi untuk jadi seorang yang lebih terpelajar dan berilmu.. J

3.method penulisan blog anda?
Hurrmmm..method ea..cam nak buat experiment je ada method2 segala..hehe.. :D ntah ek..yang pasti kat blog ni story tentang hati, pengalaman hidup & pape je r yg agak2 bersawang kat kepala ni tapi x tau nak curah kat mana.. J

4.perasaan anda bile tgk blog orng lawa dan menarik tapi tengok blog sendiri tak lawa pun *ayat rendah diri
“Hensemnye blog dy”..dah tgk2 tu godek2 r mana dy dapat gadget tu..pastu..tangan ni xkan reti diam touch up blog kasi hensem jugak..xnk kalah.. haha..saje je..tapi blog dyorg semestinya lagi tip top.. J

5.bile wujudnye blog anda nieyh?
Hurm..jap2 fikir..loading..tet..tet..ha!!..actually baru je..13 oktober 2010..entry 1st : lirik lagu SeAdaNya Aku..time ni minggu2 genting hantar assignment.. tension kot..tekan ntah pape..tup2 terhasil la blog ni.. J

6.sape orng 1st yg tahu dan jadi follower anda?
Ntah la ye..lupa pulak nak pasang CCTV nak detect sape yang jadi 1st follower..hehe :D

7.sila tag 5 orng ,dan bgtahu mereka :)
Aini Nasir
Ummu Aishah Onn
Irdina Hazirah
Husna Azman
Syazmil

p/s: pada blogger yg ditag namanya tu..kalau nak jawab cuma copy paste soalan..jwpn saya nanti delete je.. k selamat menjawab..hehe ^_^

# Mana2 blogger yang nak jawab sekali pun dipersilakan J

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment