Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Friday, December 10, 2010

BeRsaWanG sUdaH~~


Assalamualaikum dan salam satu malaysia..=D..exam dah lepas dah..fuhh..lega..ceh!!..lega la sangat..result x keluar lagi..even exam dah  lepas pun tapi buzy pulak dengan program yang telah di"join"..so,blog ni pun rasa  macam  nak bersawang dah coz lama x  post entry baru..xpe la..t dah free..confirm labah2 xsempat nak buat sawang lagi dah..hehe..

esok laptop ni dah kena simpan kat Bilik Pengetua..wah..cam gempak je [gempak ke..sesaje perasan..hehe]..kenapa??xde benda pun..juz untuk langkah keselamatan sepanjang ketiadaan kitaorg ke Pulau Pangkor t..huhu..So,xde la aktiviti "facebooking","blogging","chatting" and pape je r mulai 3 pm esok..=)

now,< 24 jam, jarum jam  bakal meginjak pukul 3 pm..emm,actually banyak post yang telah dibuat untuk direleasekan..tp sesi peng"edit"an xsiap lagi..cite pasal edit mengedit..adoyai..baru teringat..laporan gerak kerja x siap edit lagi ni..berblogging pulak..hehe..ok la..out dulu la ye..laporan saya menanti..pesanan terakhir..

to my lappy :
"jaga diri elok2 k,xmo nakal2..t susah "mama" nak buat kerja pasni..ok..sayang sayang "mama" ni..mmmuuuaahh"..
haha..only 4 my lappy ok..=D




Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment