Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Tutorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

:: Jom Share Link Kat Sini ::

AmaCam Suka x BloG ni? KaLau LiKe..KliK la ButTon LiKe Tu?

Sunday, October 31, 2010

mY dReaM wiLL bEcOmE tRuE iF I...

My dReaM cAr [tOyoTa AlpHaRd]

smart + elegant


part paling suka dalam kereta ni
nyaman

romantik je

ruang membaca

cool

dilengkapi teknologi

sangat2 luas


nice =)

Hansome x ALPHARD  kat atas ni..huhu..suatu hari nanti aq akan pastikan ianya jadi milik aq yang hakiki..pikir2 pasal ALPHARD ni je dah boleh buat diri ni senyum sorg2..cam giler pun ada..tp xde r..terkenang je..coz..agak2 diri ni cakap "malas r nak study"..confirm t ada yang menyambung.."kata nak pakai ALPHARD"..suara sapa lagi..suara sumbang abang2 & kakak2 tersayangan r..x cukup tu..ada lagi scene..kat tengah2 jalan yang jem pun jadi..tengah2 semua yang lain masyuk layan perasaan..menikmati keindahan alam..tetibe dengar suara kat sebelah berkata dengan suara mengejutkan "dik!!!!!!!!!!...ALPHARD ko sape yang pakai tu".."dik!!!nape ALPHARD..."..."dik!!!..." adoyai..saje r tu buat hati ni x sabar2 nk pegang stereng ALPHARD tu..huh..jangankan stereng..nk jenguk kat cermin tinted dy pun susah..agak2 pe dalam tu ek..tambah lg scene..hobby tambahan kat jalan raya..kira kereta ALPHARD sepanjang jalan..++ mulut xreti diam..hehe..*hati abg aq mesti panas je time ni,confirm dy rasa nk zip je mulut aq ni..agaknye r..hehe..xpe..relex sudah..cerita kat U ni lain pulak..fight dengan intan & shamiera pasal kereta..lagi giler kalau layankan dyorg 2 ni..haha..intan kereta idaman [kereta api]..shamiera pulak..[estima mata garang dy je]..hai..sweet betul..tambah2 ada cite disebalik tabir pulak..hai..lg r buat aq makin gelak..cite apa??biarlah hanya kami bertiga yang tahu..huhu..apa2pun..semua ni akan datang la..tiap kali diri ni malas nk study..mmg confirm suara berhikmah abangku akan muncul dan menghantui..so,moral of the story..my dream will become true if i really committed with what I have do now..ape lg..focus on STUDY la..

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment